A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
 • Acapella 970×250
 • M-gel 300*300
 • VÉGET ÉRT AZ ELÕSZEZON II.

  Polacsek 640*480

  Fotón: Stephen McGee QB, Dallas Cowboys

  Kansas City-Green Bay 17-13

  Az Aaron Rodgers nélküli Packers majdnem 200 yarddal passzolt többet a Chiefs-nél, de a hazaiak így is gyõztesen hagyták el a játékteret, köszönhetõen annak, hogy 14-0-s elõnyükkel jól gazdálkodtak a második félidõben. Matt Cassel 9 passz erejéig vezérelte alakulatát, amely során 1-1 touchdownt és interceptiont is sikerült összegyûjtenie.

  Tennessee-New Orleans 27-24

  Drew Brees nem húzott mezt Nashville-ben, míg hazai oldalon Vince Young egy drive-ot vitt végig. A szoros gyõzelmet a Titans elsõsorban annak a futóegységének köszönheti, amelyben nem kapott szerepet a liga legjobb running backje, Chris Johnson.

  Dallas-Miami 27-25

  A hazaiaknál Tony Romo pihenõnapot kapott, így Stephen McGee vette kezébe a karmesteri pálcát. A 24 éves irányító figyelemre méltó teljesítménnyel rukkolt elõ, 42 passzából 27 sikeres volt, amely 304 yardot és 1 touchdownt hozott a Cowboys konyhájára. A találkozón a dallas-i rúgó, David Buehler négy mezõnygóljával is komoly részt vállalt a Delfinek legyõzésében.

  Minnesota-Denver 31-24

  A Vikings-nál gyakorlatilag csak a cseresorok léptek pályára, de a minnesotai legények annak ellenére is gyõztesen vonulhattak az öltözõbe, hogy majdnem 200 yarddal kevesebbet szereztek, mint ellenfelük. A Broncos-nál megmutatta magát Tim Tebow, aki 12/16-os mutatóval és 167 yarddal zárta a találkozót. Az újonc irányító Matt Willis részére kiosztott egy 39 yardos TD passzt, igaz, a produkcióját egy interception kissé elcsúfította.

  Houston-Tampa Bay 17-24

  A Buccaneers Rudy Carpenter irányításával villámrajtot vett, és a Texans akkor kapott észbe, amikor a félidõben 0-17 volt az állás. A hazai oldalon John David Booty vette kezébe a karmesteri pálcát, de remek játéka és 2 TD passza csak a különbség csökkentésére volt elegendõ.

  San Francisco-San Diego 17-14

  A kezdõjátékosokat nélkülözõ találkozón a Chargers 10-0-s elõnnyel vonulhatott pihenõre, de a második félidõben a Frisco Nate Davis 2 interceptionje ellenére is képes volt megfordítani a találkozót. A 49ers gyõzelme azt is jelentette, hogy a gárda veretlenül zárta az elõszezont.

  Oakland-Seattle 27-24

  A két jó irányító teljesítményt (Boller, Gradkowski) felmutatni képes Raiders ellenében a Seahawks Olindo Mare mezõnygóljaival próbálta tartani a lépést. A meccs végén éppen az Oaklandbõl igazolt Louis Rankin 99 yardos kickoff visszahordása által került látótávolságba Pete Carroll együttese, de a fordításra már nem maradt ereje a vendégeknek.

  Arizona-Washington 20-10

  Mivel a Cardinals esetében még nem tisztázott az egyes számú irányító személye, ezért ezt a posztot kísérte különös érdeklõdés. Derek Anderson és Matt Leinart csatája nagyjából döntetlent hozott, bár Anderson talán egy hajszálnyival meggyõzõbb volt. A fõvárosiaknál Donovan McNabb kihagyta az összecsapást.

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások