A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Henkel 970*250
Lufi 300*300

BRETT APÓT MÁR SZÚRJÁK

acapella 640×480

Fotón: Brett Favre QB, Minnesota Vikings

A meccs után Brett apó állítólag nehezen mozgott a sajtószobában, amit a mûtött bal bokájának fájdalma okozhatott. Úgy tûnik, ez egy olyan probléma, amivel Favre-nak idén szembe kell néznie. Favre a Sports Illustratednek elárulta, a Seattle felett aratott szombati gyõzelem után kapott egy injekciót a bokájába. az irányító „kenõanyagnak” nevezte, és elmondta, megpróbálja kordában tartani a fájdalmat. Mielõtt meghozta döntését, hogy 2010-ben ismét játszani fog, elment dr. James Andrews-hoz, aki egy újabb, jelentõs méretû csontsarkantyút talált a bokájában. Favre nem lepõdött meg ezen, viszont azon igen, hogy a május 22-i mûtét óta ilyen gyorsan kifejlõdött a kinövés.

Tudjuk, hogy a ’90-es évek közepén a QB Vicodin-függõ volt, így nem valószínû, hogy a Motrinnál erõsebb fájdalomcsillapítóval próbálkozna. Favre azt is elmondta, nem biztos abban, hogy végig fogja bírni a 2010-es szezont: „Tudom, hogy mindenki azt hiszi, a New Orleans elleni NFC-döntõ tett tönkre, de már elõtte is rossz volt. Most meglátjuk, képes vagyok-e rá. Az agyam mond valamit, de a testem egészen mást.”

Akik nem szimpatizálnak az irányítóvak, azt mondhatják, egyszerûen csak kifogásokat gyûjtöget arra az estre, ha a szezon alatt nem menne jól a játék. Az igazság az, hogy közeledik a 41. születésnapja, és senki ne lepõdjön meg, ha idén nem lesz olyan varázslatos, mint tavaly. Favre szombaton a sajtónak elmondta, úgy érzi, ráférne még egy kis játékidõ az elõszezonban, de Brad Childress vezetõedzõ még nem árulta el, csütörtökön a Denver Broncos ellen menyit fognak játszani a kezdõi.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások