A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Tesa 970*250
Újház 300*300

AKIK NEM APRÓPÉNZÉRT JÁTSZANAK

acapella 640×480

Fotón: Sam Bradford QB, St. Louis Rams

Eric Berry – Kansas City Chiefs

A Chiefs is pénteken állapodott meg 2010-es 1. körös választottjával, Eric Berry-vel, akinek 6 évre 60 milliót ígért a kansas-i klub. Az NFL Network értesülései szerint, ebbõl 34 millió dollár a garantált.

Az összességében 5. helyen választott safety három éven át volt kezdõ a Tennessee egyetem csapatában, mielõtt úgy döntött, hogy nem várja ki végzõs évét, hanem átvándorol a profik közé. Egyetemi pályafutása alatt 245 szerelést halmozott fel, amit 14 interception (3 TD), 17 sikeres passzvédekezés és 3 sack egészít ki. Berry mindössze 9 yarddal maradt le arról, hogy megdöntse az NCAA interceptionökbõl szerzett yardok rekordját. Nolan Nawrocki szerint a 6’ 0” magasságú, 211 fontos safety nemcsak nyúlánk, nagyszerû kezekkel és labdaérzékkel rendelkezik, valamint úgy ütközik akár egy mázsa tégla.

A kivételes teljesítményt nyújtó játékos az NFL történetének legjobban fizetett safety-je lett, és csoda lenne, ha nem jelenne meg a Kansas City hétvégi edzõtáborában.

Sam Bradford – St. Louis Rams

A Rams irányítójának sem kell szégyenkeznie fizetése miatt, ugyanis a liga történetében akkora szerzõdést még nem kapott újonc, mint amekkora Bradford ölébe esett. Az abszolút elsõ pick 6 évre szóló megállapodást írt alá, melynek értéke 78 millió dollárra rúg, de különbözõ – teljesítményétõl függõ – kiegészítésekkel együtt elérheti a 86 millió dolláros összeget is. Az NFL Network jelentése arról is beszámolt, hogy a rekordot jelentõ alapfizetés nem kevesebb, mint 50 millió dollár.

Az Oklahoma egykori irányítója épphogy megkötötte szerzõdését a Rams szombati, elsõ teljes létszámú edzésnapja elõtt. Bradfordra eleve úgy tekintenek, mint a st. louis-i franchise új arcára és megjelenése az edzéseken nagyban hozzájárul majd ahhoz, hogy hamar a kezdõposzton találhassa magát.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások