A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Gancia 970*250
Vajdapair-hja-300×300

SUGGS FÉL AZ OTA-EDZÉSEKTÕL

acapella 640×480

Fotón: Terrel Suggs OLB, Baltimore Ravens

De Suggs most is kitart döntése mellett: „Az OTA-edzések alatt sokan megsérülnek. nem hinném, hogy ezt a kockázatot sokan szeretnék vállalni. Ezek OTA-k, a OTA-k alatt nem nyerünk meccset vagy Super Bowlt, szóval inkább maradok az edzéstervemnél, és csúcsformában leszek, amikor elkezdõdik az edzõtábor.” Ez tavaly nem sikerült az LB-nek, és a szezont is eddigi pályafutásának legrosszabb eredményével, 4,5 sackkel zárta.

Azt állítja, idén egyedül edz, és az erõállapota nem fog gondot jelenteni: „Néhány srácnak szüksége van az edzõi felügyeletre, az erõnléti edzõkre, és arra, hogy a csapattal együtt dolgozzon, de vannak, akiknek nincs erre szükségük. Nekik az a jó, ha egyénileg, egy edzõvel dolgoznak. Én mindig ezt tettem és, eddig remekül mûködött. De páran úgy érzik, jobban megy a munka, ha a csapattal lehetnek, csoportban dolgozhatnak.”

Suggs még csak 27 éves, könnyen ki tud mászni 2009-ben mutatott rossz formájából, és 2010-ben nagy idénye lehet. Persze csak akkor, ha az edzõtáborba tényleg csúcsformában érkezik.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások