A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Lufi 970*250
Perfect look 300*300

ROMO GOLFOZIK, DE OPTIMISTA

Acapella 640×480

A verseny elõselejtezõjén a Dallas irányítója 72 ütésbõl vette be a 18 lyukat, ezzel a nyolc amatõr egyikeként továbbjutott a viadal fõselejtezõjébe. „Kezdésnek nem rossz” – értékelt a Cowboys vezére. „Igaz, ezen az eredményen még javítanom kell a továbbiakban. De jól teljesítettem, és nem rosszak az esélyeim. Ráadásul, ha néhány könnyebb ütést nem rontottam volna el…” – ábrándozott Romo.

A 30 éves játékos azért tisztában van azzal, hogy a golf az életében a hobbi szerepet tölti be, és az igazi kihívások majd szeptembertõl a futballpályán várnak rá. Romo nemrégiben új elkapót és új bal tackle-t kapott, akikkel izgatottan tekint a közös munka elé. „2010-re átalakul a csapatunk, és remélhetõleg ez egy jó váltás lesz. Mindössze annyi a tennivalónk, hogy a lehetõ legkeményebben dolgozzunk, aztán a pályán a lehet legjobb teljesítményt nyújtsuk.”

A Dallas elkapó egységét a jövõben Miles Austin, Jason Witten és Roy Williams mellett a friss szerzemény Dez Bryant is erõsíti, akirõl Romo csak jókat hallott. „Azt mondják, egészen természetes módon szedi le a passzokat. Állítólag remekül teszi a dolgát. Amikor egy új fegyver érkezik a gárdához, az mindig jó hír. Szerintem a támadásink egészen jók lesznek a következõ szezonban” – értékelt az irányító.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások