A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
oriol 970×550
 • Becmol 970*250
 • Stihl 300*300
 • AZ ÓRIÁS VISSZAVONULÓT FÚJT

  Tesa 640*480

  „1988-ban draftolatlan szabadügynökként végeztem és álmomban sem gondoltam, hogy majd 22 évig játszhatom e csodálatos sportot. Nagyon hálás vagyok az NFL-nek. Sosem vettem semmit természetesnek a karrierem során. Mindig hálás voltam, hogy van munkám és, hogy képes vagyok a családomról gondoskodni. Mindig féltem, hogy elveszíthetem az állásomat és így mindig igyekeztem jobb teljesítményt nyújtani. Mindig a legjobb punter akartam lenni és mindig meg akartam tenni mindent, amit csak tudtam, hogy segítsem a csapatot. De kénytelen vagyok abbahagyni, a testem nem engedi, hogy többet játsszak.” – mondta a punter.

  Feagles nyomatékosította, hogy nem fog Brett Favre-féle dolgokat mûvelni, tehát nem fogja meggondolni magát, és egy életre befejezte a játékot. Lehet, hogy gyermekeivel játszani fog még, de csupán ennyi lesz.

  A punter sosem hagyott ki egyetlen meccset sem pályafutása alatt és õ tartja az NFL legjelentõsebb puntrekordjait. A legutóbbi hét évét a Giants-ben töltötte, de korábban játszott a New England Patriots, Philadelphia Eagles, Arizona Cardinals és Seattle Seahawks színeiben is. Átlagban 35,9 yardos átlagos ért el.

  A gárda tisztában volt a helyzettel, így biztonsági megoldásként a szombati draftnapon a hetedik körben kiválaszották Feagles utódát, Matt Dodge-t. Dodge a tavalyi szezonban 45,8 yardos átlagot ért el, és 1997 után õ az elsõ punter, akit a Giants draftol.

  A tavalyi szezonban Feagles az NFL második legidõsebb játékosa volt, azonban a New Orleans Saints rúgójának (John Carney) lecserélése után Feagles lett a rangidõs.

  Fordította: Szûcs Gergõ

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások