A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
 • Heszperidák 970*250
 • Linea 300*300
 • TOVÁBB SZÁRNYAL A SAS

  Linea 640*480

  Ami nem csak azt jelenti, hogy tovább marad majd a csapattal, hanem, hogy 12,5 millió dollárral többet is fog keresni az elkövetkezendõ években.

  A 2011-es szezonra kiterjedõ szerzõdés részleteiben csütörtökön egyezett meg a két fél. Gyakorlatilag ez igazából csak egy szerzõdési bónusz, hiszen a 30%-os szabály értelmében, két év múlva kezdõdõ szezonban alapfizetése nem lehet több, mint 715,000 dollár.

  Kolbnak most kell bizonyítania, hogy érdemes erra posztra és, hogy képes átvenni a McNabb által örökül hagyott csapatot.

  „Nem szeretnék senkinek sem csalódás okozni, az szeretném bebizonyítani, hogy a csapat nem hozott rossz döntést, amikor meghosszabbította szerzõdésemet. Tudom, hogy nagyok az elvárások. Nagy a nyomás és felelõsség, ha az ember kezdõ QB és új szerzõdése van, attól függetlenül, hol játszik” – mondta az irányító.

  Az elsõ három szezonját McNabb cseréjeként a kispadon töltötte és arról álmodozott, hogy vajon lesz-e valaha lehetõsége elsõ számú irányítónak lenni. Mikor McNabb megsérült pályára léphetett a Carolina Panthers elleni szezonnyitó meccsen tavaly.

  Kolb 2007-ben a draft második körében került a csapathoz, és az elsõ olyan NFL irányító lett, aki kezdõként pályára lépve, elsõ két meccsén egyenként 300 yard fölött dobott.

  Kolb teljesítménye miatt McNabb feláldozhatóvá vált, így meg is szabadult tõle a csapat, mikor a divíziórivális Washinton Redskins-hez cserélte el.

  A 25 éves Kolb elmondása szerint, az edzõtábor elkezdõdtével egy gyümölcsözõ kapcsolat fog kialakulni a csapattal. Úgy érzi, itt az ideje, hogy átvegye az irányítást a támadás felett, amiben olyan játékosok szerepelnek, mint DeSean Jackson és Jeremy Maclin.

  A csapat QB helyzetérõl „A cél: Kezdõ irányítónak lenni!” cikk elsõ részében olvashatnak még.

   

  Fordította: Szûcs Gergõ

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások