A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
 • Stihl 970*250
 • Perfect look 300*300
 • NAGYOBB SÚLY, TÖBB JÁTÉKIDÕ

  Alcor 640×480

  A Ravens azt szeretné, hogy Kruger jobban hasonlítson egy védõfalban szerepet vállaló játékosra. Nemrégiben 123 kilót mutatott a mérleg, és így az elsõ nagy lépés megtörtént. A tavalyi szezon alatt azonban 113 kiló volt, míg a fõiskolán még könnyebb volt. Kruger meglátása szerint a súly nem fog problémát okozni a jövõben.

  „Jelen pillanatban jól érzem magam, de határozottan érezni, hogy felszedtem pár kilót. Például, mikor a felkészülés folyik és futnom kell igencsak érzem a plusz kilókat. Szerencsémre ez az idõszak pont az a része az évnek, mikor formába kell jönni a szezonra. Csupán egy kis idõre lesz szükségem, hogy olyan robbanékony legyek, amilyen csak tudok” – mondta a játékos.

  Kruger fõiskolás karrierjének kezdetétõl folyamatosan küzd súlyproblémákkal, azonban a megszokottól kicsit más értelemben. A Utah állambeli iskolába irányítóként érkezett 2004-ben, majd a 2007-es és 2008-as szezonban posztot váltott és DE lett belõle.

  „Nem érzem úgy, hogy zsírt szedtem volna fel, sokkal inkább erõsebbnek és izmosabbnak érzem magam, fõleg a felsõtestemen” – nyilatkozta Kruger.

  Fordította: Szûcs Gergõ

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások