A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
újház 970×550
 • Tesa 970*250
 • Heszperidák 300*300
 • MCNAIR DÍJAT KAPOTT

  Heszperidák 640*480

  2006-ban McNair sürgette a Texas Bowl létrhozását, mely jótékonysági célokat szolgál és segíti azokat a szervezeteket, melyek a texasi közösségben mûködnek.

  A DePelchin Gyerekközpont (DePElchin Children’s Center) szerinte azért jutalmazták a házaspárt a díjjal, mert „õk ketten vezetõ szerepet vállaltak az üzletemberek között, egészséges szellemi környezetet alakítottak ki és -biztosítottak a dolgozóik – köztük a Texans csapat – számára is.

  „Nagyon nagy megtiszteltetés, kiváltságos helyzetben vagyok, hogy segíthetek egy kicsit a közösségnek, valamint, hogy olyan helyzetben vagyok, hogy segítségére lehetek egy olyan szervezetnek, minta a DePelchin Gyermekközpont. Segítünk, hogy minél több emberhez eljussanak” – mondta McNair.

  A központot 1892-ben alapította Kezia Payne DePelchin, mely a legnagyobb gyerekjóléttel foglalkozó szervezet lett az évtizedek során. Fõleg szociális és mentális problémákkal küszködõ gyermekek segítségét tûzte ki célul a DePelchin központ. Jelenleg 16000 gyereknek és családnak segít az évente többször megrendezett – körülbelül 30 – programjaival. Segít az örökbefogadásban, mostohaszülõknek, és tanácsadói segítséget is igénybe lehet venni drog- és alkoholfogyasztási problémákkal küszködõknek.

  Annak ellenére, hogy a szervezetet eredetileg az árván marad gyermekek megsegítésére hozták létre, az évek során kinõtte magát és a Houston környezõ településein élõk igényeihez alkalmazkodva kibõvítette szolgáltatásait. A Texas Bowl egy százezer dolláros csekkel segíti a központ munkáját idén. Az utóbbi négy év alatt a központ több, mint 300,000 dollár jótékonysági adományt kapott McNair közbenjárásával, azonban a reklámoknak és egyéb támogatásoknak köszönhetõen bõven 7 millió dollár feletti összeget tudhat kasszájában. 

  Fordította: Szûcs Gergõ

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások