A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
oriol 970×550
 • Tesa 970*250
 • hp300x300
 • JOBB LESZ A VÉDÕFAL GREEN BAYBEN

  Lufi 640*480

  Az idei draft második körében olyan játékost draftoltak, akinek segítségével még jobbak lehetnének a következõ szezonban. Mike Neal korábban a Purdue mezében lépett pályára, és utolsó 24 meccsébõl egy híján mindig kezdõ volt. Anno egy 4-3 stratégiát alkalmazó védelemben játszott, és másodévesként 35 szerelést mutatott be, melybõl 11,5-szer a támadót a line of srcimmage mögött szerelte.

  Annak ellenére, hogy a fõsikolán fõleg a védõfal belsõ posztján játszott, tehát defensive tackle szerepét töltötte be, Mike Trgovac (a védõfal edzõjének) meglátása és elképzelése szerint Dom Capers 3-4 védelmében sokkal jobb teljesítményt fog nyújtani, a védõfal szélén, DE poszton.

  „Szépen dolgozik, a technikáján van még mit csiszolni, de a fizikuma nagyon jó. Tehát mindenképpen a technikai tudásán szeretnénk majd a jövõben javítani. Olyan típusú játékos, aki gyorsaságával meg tudja verni az ellenfél játékosait. Az elsõ pár lépése igen gyors és majd tanítok neki pár trükköt még” – mondta Trgovac.

  A 133 kilós Neal 4,89-es idõt futott a Combine-on de fizikuma is figyelemreméltó, hiszen a Purue tagjaként számos súlyemelõ rekordot megdöntött korábban. A Combine-on 31-szer nyomta ki a körülbelül 102 kg-os súlyt. Trgovac és Herock is meglepetten tapasztalta, hogy Neal csak igen kevsészer kényszerült távozni a pályáról egyetemi karrierje folyamán. Néha több, mint 80 play során maradt a pályán.

  A játékos elmondása szerint igencsak meglepte, mikor a Packer kiválasztotta, külön kiemelte azt a dolgot, hogy emlékei szerint nem beszélgetett korább a Packers-nek dolgozó edzõvel.

  Fordította: Szûcs Gergõ

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások