A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
 • Linea 970*250
 • Perfect look 300*300
 • BOWDEN LESZ A KEZDÕ PUNTER

  Tesa 640*480

  Mark Dominik, igazgató oly mértékben bízik Bowden képességeiben, hogy kedden szerzõdést bontott a veterán Sam Paulescuval. Ezzel egybõl az újonc kezébe adta a kezdõposztot.

  „Nagyon bízom Bowdenben, ezért is hoztuk el a hatodik körben,” – jelentette ki Dominik április 24-én. „Tudtam, hogy sokan meg voltak vele elégedve és nem akartam megkockáztatni, hogy esetleg lecsússzunk róla. Egy punter ugyan nem a legvonzóbb választás, de ha jobban belegondolunk, a srác befolyással lesz a mezõnypozíciónkra, minden meccsen ott lesz és akár 15-20 évig is játszani fog. Ha teljesen biztos vagy valakiben, õt kell választanod. A 6. körben így láttuk helyesnek.”

  Bowden jó szezont produkált utolsó egyetemi (Virginia Tech) évében, a Tampának pedig kétségkívül hatékonyabbá kell tennie puntjait. Tavaly csupán a 27-28. helyen álltak, puntolt yardok tekintetében.

  Fordította: Papp Gábor

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások