A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
 • Újház 970*250
 • Polacsek 300*300
 • WALTER JONES VISSZAVONUL

  acapella 640×480

  A 36 éves játékos csütörtökön jelentette be a csapatnak a döntését, ami egyáltalán nem volt meglepõ. Jones a 2008-as Hálaadás napi meccs óta nem lépett pályára és az azóta eltelt idõszakban két térdmûtéten is átesett.

  A csapat azonnal visszavonultatta a 71-esszámú mezt, melyet Jones viselt. Mike Holmgren a korábbi vezetõedzõ állítása szerint õ a legjobb támadó játékos, akit valaha szerencséje volt együtt dolgozni. Holmgren, aki most a Cleveland Brown edzõje, többek együtt dolgozott a következõ játékosokkal is: Brett Favre, Joe Montana, Steve Young és Jerry Rice.

  Jones 71-es meze a harmadik mez, amit a Seattle Seahawks visszavonultat, hiszen Steve Largent elkapó (és Hall of Fame tag) 80-as, valamint a csapat szurkolóinak közös meze, a 12-es számú mezét sem viselheti senki többé.

  Az új vezetõedzõ, Pete Carroll a következõt írta késõbb twitter üzenetében: „Walter Jones: Minden idõk egyik legnagyszerûbb játékosa. Örökre Seahawk maradsz!” 

  Érdekesség még, hogy Washington állam kormányzója is tiszteleg a nagy múltú játékos elõtt, hiszen április 30-át „Walter Jones Nap”-nak kiáltotta ki. 

  A múlt héten rendezett drafton a csapat minden reményei szerint megtalálta Jones utódát, mikor a 6. helyen kiválasztották Russel Okungot. 1997-ben ugyancsak az elsõ kör hatodik helyén került a csapathoz Walter Jones, melynek mezében kilencszer vehetett rész a Pro Bowl-on. A szurkolók reményei Russel Okung is hasonló sikereket fog elérni, hiszen nagy szüksége van most a csapatnak a jó teljesítményre.

   

  Fordította: Szûcs Gergõ

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások