A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
 • Tesa 970*250
 • Oriol 300*300
 • GONZALEZ TÖBBET VÁR AZ IDEI ÉVTÕL

  Linea 640*480

  Tony Gonzalez, aki második idényét kezdi az Atlanta gárdájánál, idén jobb eredményt vár csapatától. „Azt kell mondanom, hogy alulteljesítettünk (az elmúlt szezonban),” – mondta a tight end. „Sok meccs volt, amit engedtünk kicsúszni a kezeink közül, közülük legalább kettõt meg kellett volna nyernünk. Sok csapat állítja ugyanezt, rúgógondjaink ellenére is. Azt hiszem, idén sokkal többet hozunk ki magunkból. Most már van egy közösen töltött év mögöttünk, fõleg a támadó oldallal. A tavalyi év még a tanulás jegyében telt, elég fiatalok a játékosok.”

  Michael Turner, futó és Matt Ryan, irányító is több meccs kihagyására kényszerült az elmúlt szezon alatt. Sérüléseik nem igazán kedveztek a Falcons-nak, de azóta már meggyógyultak. Nem árt megemlítenünk, hogy a Saints mellett az Atlantát tartják a legesélyesebbnek, hogy megnyerje az NFC South csoportját.

  Fordította: Papp Gábor

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások