A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Köki 970*250
Újház 300*300

IRÁNY A SUPER BOWL!

finn wellness 640*360

A divízióriválisoknak egyértelmû üzenetet küldtek a holtszezonban a New Yorkiak: Vigyázzatok jövünk! Tehát a New England Patriots és a Miami Dolphins jobban teszi majd, ha odafigyel idén a Jets-re, hiszen úgy tûnik, hogy a csapat nem csak a levegõbe beszél.

A vezetõségnek hála most minden egyben van a csapatnál – legalábbis elsõ blikkre mindenképpen. Az, hogy egy ötödik körös draft pickért cserébe megkapták Santonio Holmes-t a Pittsburgh Steelers-tõl igencsak szép húzás volt, hiszen tavaly a Super Bowl MVP 1248 yardot szerzett. Azonban Pittsburgh-ben nem tolerálták a pályán kívüli viselkedését, így távoznia kellett a csapat játékoskeretéból. Holmes-nak felfüggesztése miatt négy meccset kell majd kihagynia, mielõtt a Jets színeiben pályára lépne.

LaDainian Tomlison szerzõdtetésének megítélése azonban más tészta. LT legjobb napjai valószínûleg a Chargers-ben maradtak, azonban mindenképpen meg kell említeni, hogy a San Diegói csapat támadási stílusa is változott az elmúlt szezonban, ami nem kedvezett a futónak. Egészen friss hír, hogy állítólag LT nem vetette még el az ötletet, hogy Chargerként vonuljon vissza…

A Jets-nek szüksége van futóra, hiszen Thomas Jones a holtszezonban a Kansas City Chief-be igazolt, és Leon Washington Seattle-be került a drafton történt csere következtében. Joe McKnight megszerzése azonban még mindig nem elegendõ, kellene még valaki Shonn Greene mellé.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások