A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
oriol 970×550
 • Praktiker 970*250
 • Oriol 300*300
 • FANECA MÁRIS TALÁLT MÁSIK CSAPATOT

  Stihl 640*480

  Miután az elmúlt hétvégén a hatszoros pro bowlert a Jets elbocsátotta, Faneca újra összekerül Russ Grimm-mel, aki Cardinals segédedzõje és a támadófal edzõje is egyben. Grimm a Steelers-nél edzette Faneca-t, miután 1998-ban draftolták õt.

  Faneca 190 meccsen játszott pályafutása során. A Steelers-nél töltött 10 szezon alatt nyert egy Super Bowl-t is, az utóbbi két évben a Jets tagja volt. A Cardinals-nál máris toronymagas esélyesként száll harcba az egyik guard posztjáért. A baloldalon Reggie Wayne a kezdõ jelenleg, akit a szintén új szerzemény, veterán Rex Hadnot megszorongathat a kezdõ posztért folyó harcban az edzõtábor során.

  A jobb oldalon Deuce Lutui legjobb szezonján van túl. De korlátozott szabadügynök, és még nem írta alá a tendert. Ken Whisenhunt vezetõedzõt ráadásul bosszantja, hogy a guard nem vesz részt a csapat folyamatban lévõ erõnléti edzésein. Peig szívesen figyelemmel kísérnék a munkáját, hisz Lutui hajlamos a súlyproblémákra.

  fordította: Geczõ László

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások