A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
alcor 970×550
 • Praktiker 970*250
 • acapella 300×300
 • OAKLAND-BEN SEMMI NEM BIZTOS

  Becmol 640×480

  Tom Cable a Raiders vezetõedzõje azt állítja, hogy amikor õ, Al Davis tulajdonos és Campbell egy konferencia-hívás során beszélgettek, egyszer sem került szóba, hogy ki lesz a kezdõ irányító. A pozícióért Campbell, JaMarcus Russell, Bruce Gradkowski, Charlie Frye és Kyle Boller fognak harcolni. Cable elmondta: „Ott tartunk, hogy jelenleg öt irányítónk van, és hatalmas versengés lesz köztük. A következõ hónapokban számos súlyos döntést kell meghoznunk.”

  Néhány megfigyelõ szerint e döntések egyike az lesz, hogy megszabadulnak Russell-tõl. Cable ezzel szemben azt állítja, még mindig lehetséges, hogy a problémás irányító a csapatnál marad, sõt, akár kezdõ is lehet. Amikor megkérdezték, van-e esély arra, hogy Russell 2010-ben kezdõ legyen, a vezetõedzõ így válaszolt: „Persze, hogy van. Ha verseng az állásért, és megteszi azokat a dolgokat, amiket egy kezdõ irányítónak meg kell tenni. Ha õ lesz a legjobb mindenben, akkor övé a kezdõ hely is.”

  A Raiders-nél minden lehetséges mint már tudjuk, de aki okos, az arra fogad, hogy Campbell lesz a kezdõ, Russell-t elküldik, Gradkowski, Frye és Boller pedig megküzdenek a másik két irányítói állásért.

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások