A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Becmol 970*250
Újház 300*300

FILM KÉSZÜLT RICKY WILLIAMS-RÕL

Acapella 640×480

Ezt tette hétfõn éjszaka is, amikor South Beach-en a Colony Theater-ben megjelent a film premierjén, ahol elmondta, hogy a futball utáni élet egyre valóságosabbá válik, és nem biztos abban, hogy az idei szezon után még játszani fog. Így nyilatkozott: „Nem vagyok biztos benne. Nagy rá az esély, de nem biztos. Ebben a döntésben a testem az egyetlen nagyobb tényezõ. A futball egy játék – fõleg ahogy én játszom – és ha nem vagy 100%-os, nem tudod megcsinálni.”

A vetítés után, amit a nézõk állva ünnepeltek, úgy tûnt, Williams egy kicsit elérzékenyült a közönség reakciójától. A színpadon állva kérdésekkel bombázták, és az egyik be is talált, amikor azt kérdezték tõle, hogy látja-e magát még három évig játszani. Ezt felelte: „Addig akarok játszani, amíg még szórakoztat. Tudom, azt mondtam, ez lesz utolsó évem, de meggondoltam magam. Ott van a backfielden Ronnie Brown, ott van Sparano edzõ, és a csapatnak jól megy, még mindig jól érzem magam.”

A nézõk között ott volt Williams számos csapattársa, beleértve az újonnan szerzett elkapót, Brandon Marshall-t is, jelen volt Sparano és Jeff Ireland general manager is feleségeik társaságában. Williams elismerte, hogy lesz néhány meglepetés a filmben a csapattársai számára, amiért majd ugratni fogják a konditeremben.

Amióta Ronnie Brown 2005-ben 1. körös kiválasztottként csatlakozott a Dolphins-hoz, õ és Williams nagyon közeli barátok lettek, szóval számára nem igazán voltak újdonságok a dokumentumfilmben. Úgy gondolja, a nyilvánosság ezek után más megvilágításból látja majd csapattársát. Elmondta: „Jó volt, és azt hiszem, felvilágosítja az embereket, kicsit többet megtudhatnak Ricky-rõl azon kívül, amit a médiában látnak róla, és azokon a rossz dolgokon kívül, amik keringtek vele kapcsolatban. Egyfajta belátást enged abba, hogy miért tett meg néhány dolgot.”

Williams elmondta, hogy ezt a szezont sem közelíti meg másképp, annak ellenére sem, hogy ez lehet az utolsó. És annak tudatában sem, hogy csak 900 yard hiányzik, hogy megelõzze Larry Csonkát, a Dolphins eddigi legtermékenyebb futóját. „Várom ezt a szezont. Úgy gondolom, jó munkát végeztünk a Drafton. Szereztünk pár védõjátékost, Ronnie is visszatér, szerzetünk egy elkapót, és itt van mindkét Chad (Henne és Pennington). Várom ezt a szezont, jó móka lesz.”

A futó arra számít, hogy a premier során összegyûlik 10.000-20.000 dollár, amely a Ricky Williams Alapítvány tulajdona lesz.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások