A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
EfEf 970*250
Lufi 300*300

BONYOLULTABB RENDSZER

finn wellness 640*360

Howard Katz, aki a versenynaptár kialakításának fõ felelõse, elmondta, hogy a 256 meccsbõl számítógép által 500.000 potenciális menetrendet generáltak, ezt pedig 5.000 lejátszható kombinációra csökkentették. Majd amikor végül döntöttek egy lehetséges naptár mellett, elkezdtek jobb kombinációk után vizsgálódni.

Az egyik legnagyobb problémát az jelentette, hogy az MLB 4. játékhete ellen is kellett volna versengeni, így a liga úgy döntött, azon a héten olyan csapatok játszanak, amelyek nem osztják meg a várost egy baseball csapat meccse miatt. És mivel New Orleans-ban nincs MLB franchise, így a szóban forgó vasárnap a Super Bowl-címet védõ gárda lesz a házigazda. A Steelers esetében nem aggódtak, ugyanis a Pirates már 17 éve nem mutat fel értékelhetõ eredményt, így valószínûleg idén sem jutnak be a rájátszásba. Ha valahogy mégis sikerül nekik, akkor is a Steelers több tízezer rajongóval rendelkezik szerte az USA-ban, akik nem néznek más sportokat.

Ez csak egy példa volt a bonyodalmakra, amik a versenynaptár megjelenésének késlekedését okozták. Végül jól sült el a dolog, hiszen azáltal, hogy a kész remekmûrõl két nappal a Draft elõtt rántották le a leplet, az NFL elérte, hogy egy egész hétig szinte csak a Nemzeti Futball Ligáról szóljon a sajtó, a baseball, a kosárlabda és a jégkorong további bosszúságára.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások