A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
EfEf 970*250
acapella 300×300

HALÁL HELYETT PROFI FUTBALL

acapella 640×480

A Titans leigazolta a Southern California egykori futóját, aki draftolatlan szabadügynök volt. Johnson tavaly szeptemberben súlyemelés közben balesetet szenvedett, amibe majdnem bele is halt. Épp 125 kilót nyomott ki fekve, amikor rúd a torkára esett. Megsérültek a hangszálai és összetört az Ádám-csutkája. Életét mûtéttel meg tudták menteni, de már nem tudott visszatérni a Trojans pályájára. Az all-star meccsekre visszatért, és az NFL Combine-on is képes volt minden feladatot végrehajtani.

Nem valószínû, hogy valaha is kezdõ lesz a profik között, de a Titans nem csak szánalomból igazolta a halálos baleset túlélõjét. Sérülése elõtt a USC-n megvillantotta tehetségét, 2009-ben 5 TD-t szerzett. A Titans jelenleg nem rendelkezik stabil 2. számú futóval, hiszen LenDale White-ot eladták a Seattle-be. Johnson így érkezik Tennessee-be.

Valószínûleg Javon Ringer, a tavalyi 5. körös pick lesz Chris Johnson elsõszámú cseréje, de Johnson-nak nagy esélye van rá, hogy bekerüljön a csapatba.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások