A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Heszperidák 970*250
Újház 300*300

AZ EAGLES KOCKÁZATOT VÁLLAL

Acapella 640×480

Távoztak Sheldon Brown és Sean Jones DB-k, Chris Gocong és Will Witherspoon LB-k, valamint Jason Babin, Chris Clemons és Darren Howard DE-k. Kevesebben érkeztek, de talán ezt nagyobb hatékonyságukkal kompenzálják: Ernie Sims és Alex Hall LB-k, Marlin Jackson DB és Darryl Tapp DE. Mindannyiuknak nagy esélye van arra, hogy fontos szerepet kapnak Sean McDermott védõcsapatában.

Sims leigazolása sok fejtörést okoz. Egyrészt, a megfigyelõk szerint az LB túl alacsony és könnyû, hajlamos az agyrázkódásra és egyéb makacs sérülésekre, illetve gyakran játszik fegyelmezetlenül, amely során túl sok szabadságot enged meg magának a pályán. Másrészt Sims energiája és ütközési képessége beizzíthatja a védelmet, amelybõl Stewart Bradley nélkül néha hiányzott a szenvedély. Howie Roseman, a Sasok general managere elmondta: „Sims egy gyors, agresszív játékos, amely beleillik a védelmünk stílusába.”

Ha az Eagles rá tudja venni Sims-et, hogy a séma szerint játsszon, és ha egészséges marad, értékes és sokoldalú fegyver lehet. LB-ként gyorsabb a legtöbb játékosnál, aki ezen a poszton játszik, talán azt is megengedik neki, hogy folyamatosan siettesse az irányítót, esetleg rábízzák a kisebb tight end-ek levédekezését is. Sims azt állítja, bármit kész megtenni, amit a csapat edzõi mondanak neki. Elmondta: „Annyit mondtak, hogy „Will-ként” számítanak rám. Tudtam, hogy szeretnek sokat blitzelni, és elmondták, hogy olyasvalakire is szükségük van, aki a 3. downoknál le tudja védekezni a tight end-et. Az Eagles egy olyan fõcsoportban van, amelyben jó tight end-ek játszanak, itt van Jason Witten a Cowboys-nál, és Chris Cooley a Redskins-nél. Így nagyon izgatott vagyok, hogy ezen a poszton játszhatok. Érzem, hogy be tudok illeszkedni, és jó munkát fogok végezni. Beszéltünk a blitzekrõl, amelyet futójáték esetén is meg kel csinálni, hogy a backfieldben állítsuk meg a RB-t. Ahogy mondtam az edzõnek is, bármilyen posztra tesznek, kész állok a munkára.”

Az Eagles 3 LB-vel rendelkezik, akik potenciális hatékony blitzelõk. Náluk van Sims, Hall, aki 2008-ban újoncként a Browns-nál néha megvillantotta a képességét, és Bradley, aki – mielõtt a tavalyi szezon elõtt elülsõ keresztszalag-sérülést szenvedett – ugyanolyan jól mozgott, mint a többi nagydarab LB.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások