A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Újház 970*250
Perfect look 300*300

A MAGYAR „HAZAFI”

acapella 640×480

Mindannyian nagyon vártuk már, hogy mikor következik be a történelmi kiválasztás, és végül Zolit az ötödik körben, 150.-ként draftolták. Õ volt az elsõ punter, akit kiválosztottak idén, huszonkét hellyel késõbb újabb két punter került be a profik közé, Brent Bowden és Matt Dodge. Meskó Zoli – a Michigan korábbi játékosa – kitûnõ képességekkel rendelkezik és várhatóan kiemelkedõ teljesítményt fog nyújtani New Englandben.

Zoli a korábbi csapatánál töltött négy év alatt minden meccsen kezdõ volt és legjobb szezonja épp a 2009-es volt. Az elmúlt évben 52-szer kényszerült puntolni a csapata és ebbõl egyet sem tudtak blokkolni az ellenfél játékosai. 42,5 yardos átlagot ért el mindamellett, hogy rendkívüli pontossággal rúgta a labdát. Hosszú puntjai sokszor az ellenfél 20 yardos vonalán belül értek földet, és ami a legfontosabb, hogy tette mindezt a legnagyobb nyomás alatt is. Az zord idõjárás sem jelent gondot számára, egyenletes teljesítményt nyújt a Temesvárról származó magyar srác.

Karrierje során 243 puntot rúgott, és ezek közül 76 ért földet az ellenfél vörös zónájában. Csaknem 60 puntja volt hosszabb 50 yardnál, leghosszabbra sikerült puntja (68 yard) is a tavalyi szezonban volt. Könnyen lehet, sõt több mint valószínû, hogy Zoli már idén kezdõ lesz, hiszen a Patriots jelenlegi puntere Chris Hanson szabadügynök. Ráadásul nem valószínû, hogy a Pats egy ötödik körös választást „pazarolna” egy punterre, hogyha késõbb nem kerülne be a rosterbe.

Meskó Zoli 2009-ben a Ray Guy Award és a Wuerffel Trophy döntõsei között volt. E két díjat a fõsiskolai és egyetemi játékosok legjobb punterei között osztják ki.

Meskó Zoltánnal készült draft utáni részletes riportunkat a májusi Pro Football Magazinban olvashatják!

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások