A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Stihl 970*250
acapella 300×300

JIMMY CLAUSEN OTTHONRA TALÁLT A 2. KÖRBEN

finn wellness 640*360

Meglepõnek tûnik, hogy a Carolina Panthers egy franchise kaliberû irányítót draftolt legelsõ választásával. Nem elírás a dolog, hanem tény, hogy a Panthers idén elõször csak a csak a 2. körben választhatott, és az összességében 48. pickjükkel Clausenre esett a választásuk.

Nincs túl erõs karja, de dobótechnikája miatt gyorsan képes „megszabadulni” a labdától, és mint tudjuk ez az egyik legfõbb erénye egy NFL irányítónak, hiszen ha magánál szorongatja a labdát, akkor fenn áll a sack és/vagy fumble veszélye.

Sokan úgy gondolták, hogy a Notre Dame volt sztárja már az elsõ kör után a profi játékosok között tudhatja majd magát, azonban erre várnia kellett még egy napot. Elõzetesen páran úgy gondolták, hogy Pete Carroll a Seattle Seahawks-hoz fogja hozni a srácot, de úgy gondolom, hogy erre sosem volt igazán túl nagy esély. Az újonc irányító Matt Moore és Hunter Cantwell QB-k csapattársa lesz, és ha pályára kerül, akkor olyan elkapó várhatja tõle a labdát, mint például Steve Smith.

A kései választása miatt Clausen lelkesedése és morálja lehet kicsit alábbhagyott, azonban nem kell túlságosan elkeserednie, hiszen egy olyan csapathoz került, ami kiváló támadókkal és védõkkel van teletömve. A két Pro Bowl kaliberû futó nagy terhet fog levenni a válláról, így jobban teljesíthet majd Clausen. Nincs egyértemû kezdõ irányítója a Panthers-nek, így ha az újonc jól teljesít az elõszezon során, könnyen a kezdõ QB szerepében találhatja majd magát, és akkor lehetõség nyílik elõtte, hogy megmutassa mire is képes igazából. Ekkor derül majd ki igazából, hogy milyen irányítóról mondtak le azok csapatok, akik a mostani drafton túlléptek rajta.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások