A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Lufi 970*250
Becmol 300×300

A 49ERS ÚJONC SAFETY-JE MEGSÉRTÕDÖTT

finn wellness 640*360

Mays a USC színeiben, Pete Carroll vezetése alatt játszott és remélte, hogy ha a Seahakws-nak szüksége lesz egy safety-re, akkor volt vezetõedzõje egyértelmûen õt fogja választani. Azonban nem így történt, ugyanis Earl Thomas került Seattle-be az elsõ körben, míg Mays csak a második körben talált új csapatot, épp a ’Hawks divízióriválisánál.

„Meg sem fordult bennem, hogy az együtt töltött idõ után és jó kapcsolatunk ellenére, nem rám fog esni a választása. Elmondta, hogy mire kell figyelnem a drafton, hogyan készüljek rá – ennek ellenére szöges ellentétét csinálta annak, amire számítottam” – mondta Mays.

Reménykedhetünk, hogy csak pillanatnyi rosszmájúságról van szó Mays esetében, és nem megint egy szájhõs játékost sikerült az NFL-be hozni. Ilyen szinten már tisztában kell lenni azzal, hogy az üzlet és a tehetség (jóval) fontosabb, mint a személyes kötõdés.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások