• Vajdapapír 970*250
 • Vajdapapír 300*300
 • ÚJBUDA REBELS – BUDAPEST COWBOYS

  acapella 640×480

  Amíg a mérkõzõ felek egyike azt akarja bizonyítani, hogy van tovább felfelé, addig a másik azt, hogy a problémák ellenére se kérdõjelezzék meg elõkelõ helyüket a legjobbak között. Ki-ki helyettesítse be a szereplõket, a nem túl bonyolult talányban és semmiképpen se hagyja ki a mérkõzést.

  Egy hete, elsõ EFAF megmérettetésén, a Zagreb Raiders könnyed lélekmelegítõnek jó volt a Cowboysnak, de talán nem vétkezek a tények ellen, amikor azt mondom, hogy komoly fáradságot és kihívást nem okozhatott a legyõzésük. Míg a Rebels a tavalyi Div II-es bajnokot a Dunaújváros Gorillazt gyõzte le, a védelmek csatáját hozó összecsapásban.

  A szerencsések 800 Ft ellenében igazi ínyencséget kaphatnak a Sportmaxban: amerikai játékosok által tökéletesített technikákat, látványosan blitzelõ védelmet, bonyolult falmozgásokat, passz- és futójátékot vegyesen.

  A félidõben baranta bemutató szórakoztatja majd a nagyérdemût, de akit nem elégít ki a csikósbajusz és az ostorcsattogás, az biztosan megtalálja számítását a Rebels cheerleader csapatában.

  %d blogger ezt szereti: