A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
 • Vajdapapír 970*250
 • Tesa 300*300
 • A HÁROM LEGÉRDEKESEBB TOP 10 PICK

  Újház 640*480

  A Bills C.J. Spillert választotta, ami az illetõ képességeit ismervén egyáltalán nem meglepõ. Fut, elkap, visszahord. Ez mind szép és jó, azonban kellene egy jó irányító, aki odadobja neki a labdát, egy jó fal, ami utat biztosít neki a végzónába és egy jó speciális csapategység. Kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni a dologból.

  A TOP10 utolsó csapata, a Jaguars, pedig egy defensive endet draftolt elsõként. Annak ellenére, hogy a szakértõk szerint minden poszton sok tehetséges játékost találhatunk idén, azért egy bizonyos sorrend mindig kialakul a játékosok között. Ez hatványozottan igaz, ha ugyanazon a posztokon játszókról beszélünk. Annak ellenére, hogy Alualut nagy tehetségnek tartják, sokkal nagyobb reményt fûznek Brandon Grahamhez és Derrick Morganhez. A hangsúly ebben az esetben nem azon van, hogy miért defensive endet választott a Jaguars, hanem, hogy miért preferálta jobban Alualut a korábban említett két társánál. Alátámaszthatja a csapat döntését az a tény, hogy néhány elemzõ szerint Alualu akár DT poszton is megállj a helyét, nem csak a fal szélén. 

  Sokan arra számítottak, hogy az irányítóit eladó, majd újakat beszerezõ Browns szemet vetett Jimmy Clausenre. Ugyan a csapat mostani két irányítójának háta mögött már van pár esztendõ tapasztalat, egyikõjük sem tartozik a legjobbak közé – most már. Jake Delhomme-ot a tavalyi elszomorító teljesítménye után rakták lapátra Carolinában, Senece Wallace a settle-i idõk alatt mindvégig Matt Hasselback cseréje volt, és csak akkor kapott nagyobb szerepet, mikor Hasselbecket sérülések hátráltatták. Holmgren Clevelandbe került és hozta magával Wallace-t is, mint ahogy anno tette Hasselbeckkel, amikor Green Bay-bõl Seattle-be távozott. Kétségtelen, hogy Clausennek lett volna mit tanulnia a két irányítótól, azonban a clevelandi csapat jobbnak látta, hogy ha inkább a passzvédelem javítását célozzák meg idén az elsõ körben. Így egy irányító helyett egy CB kapta meg a lehetõséget, hogy elsõ körös draft pickként bizonyítson a gárdánál.

   

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások