A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Becmol 970*250
Becmol 300×300

SUH AZ IRÁNYÍTÓK ÉLETÉT ÉLI

finn wellness 640*360

Hacsak nem Ndamukong Suh az illetõ neve. 12 szerelésével és 4,5 sackjével, amikor a Nebraska majdnem meglepte a Texas-t a Big 12 címmérkõzésén, bebizonyította, hogy a nagy ember ott középen ugyanolyan felvillanyozó lehet, mint az irányítók, futók, vagy elkapók. Suh kedden, két nappal a Draft elõtt így nyilatkozott az Associated Press-nek: „Teljesen megváltozattuk a játék képét. A támadók sem passzolni, sem futni nem tudtak.”

Suh mindennapjai az utóbbi hónapokban úgy telnek, mint egy irányítóé, nem pedig egy defensive tackle-é. 1997 óta õ lett az elsõ védõjátékos, aki a Hesiman Trophy odaítélésénél, több pontot kapott a szavazáson, mint eddig bármelyik olyan játékos, akinek csapata a 4. helyen végzett. Aztán õ lett az elsõ védõjátékos, akit az AP az Év Fõiskolás Játékosának választott. 1998-ban jött létre ez a díj, azóta csak támadók kapták meg. Ha mindez nem lenne elég – az óriási érdeklõdést alátámasztandó – a Subway étteremlánc jóvoltából, elkészült Szalámi Suh, tojás szemekkel és oliva hajcsigákkal.

Kedden egyik promóciós eseményrõl a másikra vezetett az útja. Suh elmondta: „Én akarok az a srác lenni, aki bebizonyítja, hogy a nagydarabok is megtudják csinálni ugyanazt, mint a skill pozíciókban játszók.” David Schwab, akinek az a munkája, hogy a cégeknek megtalálja a hozzájuk illõ hírességet, elmondta, hogy Suh élõ példája a nem-irányítók számára is elérhetõ maketing lehetõségeknek. Persze a csillogó sztárokra a legnagyobb kereslet, de õk meg is válogatják, hogy melyik céggel kötnek hosszútávú szerzõdést.

Schwab megjegyezte. „Ma már mindenkinek megvan rá a jogosultsága, hogy sztár legyen”. Hozzátette, csak arra van szükség, hogy megfelelõ személyiséggel és kommunikációs képességekkel rendelkezzen. Suh mindenképpen olyan típus, akivel szívesen azonosítják magukat a cégek. Tervezõmérnõki diplomája van, és nemrég jelentette be, hogy 2,6 millió dollárt adományoz fõiskolájának.

Ja, és a pályán is elég jól megy neki. Nagydarab DT-rõl van szó, aki ugyanolyan ügyesen mozog, mint a többi poszton játszó társa, ezzel a tackle-ök új generációját képviseli. Persze a védõfalban a legszembetûnõbb pozíció a passz-siettetõ defensive end, de Suh bizonyíték arra, hogy ha a középsõ ember ugyanekkor felülkerekedik, a futó a szélekre sem menekülhet, hisz ott a sztár DE várja.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások