A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
EfEf 970*250
Vajdapair-hja-300×300

NE HÚZZ UJJAT MCDANIELS-SZEL!

finn wellness 640*360

A fiatal vezetõedzõ, amikor megérkezett a Broncoshoz, rögtön azzal kezdte, hogy egy 5 hetes csetepaté után eltávolította a városból Jay Cutler irányítót. Múlt héten újra emlékeztette a gárdát, hogy õ a showmester, ugyanis elcserélte a Dolphinsszal Brandon Marshall pro bowler elkapót, és a Lionsszal Tony Scheffler tight end-et, draftjogokat kapott értük. Akárcsak Cutler esetében, az ezúttal távozók miatt is csökkent a pályára küldhetõ tehetségek száma Denverben.

De ez nem számít McDanielsnek. Kedve szerint leginkább a saját játékosaiból építené fel a franchise-t. Marshall és Scheffler a 2009-es szezon utolsó meccsén szabályszegés miatt nem játszhattak, sõt még az oldalvonal közelébe sem mehettek. Amikor az edzõ meghozta a döntést, a csapat még bejuthatott volna a rájátszásba. McDaniels világában a csapat fontosabb a tehetségnél.

Amint Marshall-ra és Scheffler-re kirótták a büntetést, sejteni lehetett, hogy nem maradhatnak. McDaniels védelmére legyen mondva, Marshall a Mike Shanahan-korszakban is problémás volt, de Cutler-rel és Scheffler-rel nem volt baj. A fiatal vezetõedzõnél nagyon rövid a póráz. Aki ujjat húz vele, mehet Denverbõl. Vajon ez a helyes hozzáállás? Majd kiderül, de az biztos, hogy nem foglalkozik a megítélésével, a saját útját járja. Úgy érzi, nincs más választása, mint olyan játékosok nélkül folytatni, akik nem értenek egyet a programjával. A kockázat nagy, fõleg ha ilyen tehetséges játékosokról van szó, mint a távozott trió.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások