A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
újház 970×550
 • Henkel 970*250
 • Stihl 300*300
 • NAGY EMBER NAGY GONDJA

  Lufi 640*480

  A hírek szerint az NFL visszatér majd Roethlisberger „fejlõdésére” a szezon kezdete elõtt és ha úgy ítélik meg, akkor a felfüggesztés mértékét csökkentik majd, de még akkor is minimum négy meccset lesz kénytelen az oldalvonal mellõl figyelemmel követni. A QB addig nem vehet részt csapatának holtszezonbeli tevékenységeiben, amíg nem teljesíti az értékelést és Goodell (az orvosokkal történõ egyeztetés után) engedélyt nem ad Big Bennek. 

  Érdekesség még, hogy ha Roethlisberger nem teljesíti az elvártakat az elõszezonig, akkor a fõbiztos tilalma alapján, az elõszezon meccseit csak a kispadról figyelheti. 

  A pittsburghi csapat közben trade blockba helyezte a játékost, így nyilvánvaló vált, hogy nyitottak bármiféle ajánlatra. Potenciális célpontnak tekintették a St. Louis Rams-et azonban a draft 1/1 választási lehetõségét birtokló gárda vezetõsége hamar lehûtötte a kedélyeket, ugyanis közölték, hogy nem érdeklõdnek a QB iránt. Gondot okozhat az is, hogy a pittsburghi csapat megkéri a tehetséges, ámde igen botrányos viselkedésû irányító árát. Továbba felvetõdik a kérdés, hogy ugyan melyik olyan csapat fog jelentkezni Big Benért, amelynek azonnal szüksége van egy irányítóra, de nem tudja majd az elsõ hat (remények szerint csak négy) hétben igénybe venni a QB-t.

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások