A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
 • Polacsek 970*250
 • Alcor 300×300
 • MIT NÉZZÜNK 2010-BEN?

  hp640x480

  Szóval, gyorsan nézzük át a legjobb meccseket, amit az idei meccsnaptár kínál:

  Vikings@Saints, szeptember 9: A liga jól beleválasztott, egy csütörtök esti rangadón az NFC-döntõjének „vissazvágójával” indul a szezon. Ha Brett Favre még egy évre visszatér, ez lehet az egész alapszakasz egyik legjobb meccse. Ki ne emlékezne a meccsre, amikor Favre meggondolatlan interceptionje miatt a Saints hosszabbításban legyõzte õket?

  Cowboys@Redskins, szeptember 12: Vajon Mike Shanahan meg tudja törni a Washington balszerencséjét? Ez az NFC East-összecsapás indítja a vasárnapi esti mérkõzések sorát

  Ravens@Jets, szeptember 13: Ez nem hoz annyira izgalomba? Nos, könnyen lehet, hogy egy AFC-döntõ elõzetest láthatunk. A 2009-es rájátszás után mindkét csapat fel van töltõdve, ráadásul ez lesz a Jets elsõ hazai meccse az Új Meadowlands Stadiumban. Látni kell.

  Patriots@Jets, szeptember 19: Igen, még egy Jets-meccs. De nem lehet vitatni, hogy ez tûnik a 2. hét legjobb párosításának, hatalmas AFC East-összecsapásnak ígérkezik.

  Falcons@Saints, szeptember 26: A New Orleans idén várhatóan ismét termékeny lesz, de ezúttal az utolsó 6 meccsükbõl 4-et idegenben játszanak, szóval ha ezt az Atlanta behúzza, változhatnak az erõviszonyok az NFC South-ban.

  Ravens@Steelers; Redskins@Eagles, október 3: A Baltimore-Pittsburgh meccsek mindig jók szoktak lenni, az sem volt rossza, mikor Dennis Dixon majdnem gyõzelemre vezette a Steelers-t a Rabens otthonában. Vajon ezúttal is játszani fog? A 2. meccs magárét beszél, McNabb visszatér Philadelphiába, ahol érdekes lehet a rajongók reakciója.

  Rams@Lions, október 10: Áttekintve a 2010-es versenynaptárat, talán kicsit gyengécske. De ha Sam Bradford elsõként kel el a Drafton, akkor a két legutóbbi Draft elsõ helyen elhozott irányítói csapnak össze. Ez kelthet némi érdeklõdést.

  Vikings@Packers, október 24: A Detroit javul, de talán még nem zavar sok vizet az NFC East-ben. Eddig úgy tûnik, a Chicago is hátrafele tett egy lépést, így a Minnesota és a Green Bay küzd majd az elsõ helyért a csoportban. Ez a meccs, és a 11. heti visszavágó Minnesotában eldöntheti a kérdést.

  Giants@Cowboys, október 25: Vajon a New York magára talál a gyatra 2009-e szezon után? Valószínûleg már ez elõtt a meccs elõtt kiderül, merre tart a Giants idei éve, de ha régi önmagukat adják, ez a meccs fordulópontot jelenthet az NFC East-ben.

  Texans@Colts, november 1: Természetesen a Colts védi az AFC bajnoki címét, de a Dél szépen lassan fogást válthat. Ha nem a Houston, akkor a Jacksonville vagy a Tennessee könnyen lenyúlhatja a címet az Indy-tõl. A Texans ezen a meccsen leteheti a névjegyét.

  Ravens@Falcons, november 11: Ha nem számítjuk a szezonnyitót, ez az alapszakasz elsõ csütörtök esti rangadója, és egész jó kis fõcsoport-közi mérkõzésnek ígérkezik. Az Atlanta ritkán kerül ennyire a nemzet szeme elé, de Matt Ryan és bandája mindig szórakoztató játékot produkálnak, fõleg hazai pályán, az õrjöngõ rajongók elõtt.

  Colts@Patriots, november 21: Ebbõl a rivalizálásból sosem elég. Meglepõ, hogy nem fõmûsoridõs meccs, de ez nem von le semmit az értékébõl. Az Indy-New England párharc mindig érdekes.

  Broncos@Chargers, november 22: Elvileg a San Diego az AFC West favoritja, de elõbb látni kell, mire képes ezúttal a Denver. Ha eltudják kerülni az összeomlást a szezon 2. felében, ez a gyõzelem az õ javukra billentheti a mérleg nyelvét.

  Patriots@Lions; Saints@Cowboys; Bengals@Jets, november 25: Az NFl ezúttal nagyon összehozta a Hálaadás napi beosztást. Az egyetlen rejtély itt a Detroit. ha a Lions bármiféle látszatát tudja kelteni a csatának, ez a meccshármas jó párosítás lesz a pulyka és a szaft mellé.

  49ers@Cardinals, november 29: Senki nem tudja, mi fog történni idén az NFC West-ben. Kurt Warner visszavonult, a Cardinals új utakat keres.

  Cowboys@Colts, december 5: Tavaly a Cowboys New Orleans-ba ment, és a nemzet szeme láttára hatalmas meccset játszottak, gyõztek. Ha ezt újra megcsinálják, rájuk akaszthatjuk a ’veszélyes’ címkét.

  Colts@Titans, december 9: Egy hatalmas csütörtök esti rangadó, amely eldöntheti az AFC South sorsát.

  Packers@Patriots, december 19: Ez egy vasárnap esti rangadó Foxboroughban, és ez épp elég ok arra, hogy megnézzük, habár az idõjárás valószínûleg borzalmas lesz. De ez nagyszerû NFC kontra AFC párosítás, amit csak négyévente láthatunk.

  17. játékhét, január 2: Válasszatok egy meccset. Az NFL megtette azt a szívességet, hogy ezen a játékhéten csoport-rangadók vannak, így számtalan lehetõség közül szelektálhatunk. Igaz, van köztük, ami nem túl érdekfeszítõ, például a Rams-Seahawks párharc, de ezt jócskán ellensúlyozza a többi párosítás.

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások