A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
vajdapapír 970×550
 • hp970x250
 • hp300x300
 • SAJÁT KARDJÁBA DÕLHET A JETS

  Alcor 640×480

  Kicsit tébláboltak az 50% körül, majd 4-6-os mutatót produkáltak, mielõtt az újabb 3 meccsbõl álló gyõzelmi sorozat a 7-6-os állásra tolta õket. Rex Ryan a szezont bukásnak nyilvánította a szezont, miután hazai pályán 10-7-re kikaptak a Falconstól. Mint tudjuk, elhamarkodott kijelentés volt.

  Ezután jött a karácsonyi ajándék a Coltsól, oda-vissza gyõzelmek a túlértékelt Bengals fölött, és egy parádés nyereség a Chargers ellen a csoportdöntõben, ami egy nem várt AFC-döntõt hozott.

  Ha az idei holtszezonban egyetlen játékost sem szereztek volna meg, a tavalyi sikerek alapján akkor is mindenki azt várná el tõlük, hogy legalább a rájátszásig eljutnak. Azonban érkezett néhány nagy név, mint Antonio Cromartie, LaDainian Tomlinson és Santonio Holmes, és eldõlt, hogy Jason Taylor is hozzájuk csapódik. Így a Jets egy 2007-es All-Pro cornerback-kel, a 2006-os NFL MVP-vel, és a Super 43 MVP-jével erõsített, valamit érkezõben van a 2006-os Év Védõjátékosa.

  Szóval a 2010-es szezon a Jets számára vagy Super Bowl-t, vagy bukást hoz. Ahogy a szezon közeledik, és a csapat még inkább népszerûsíti magát az HBO Hard Knocks címû mûsorában, a nyomás egyre növekszik. Az alapszakasz elsõ hétfõ esti rangadóján, az új Meadowlands Stadium nyitómérkõzésén a Jets-tõl könnyû gyõzelmet várnak. Ha elbuknak, egy kicsit jobban fel kell kötniük a fehérnemût. És ha vesztenek. Hat nappal késõbb még nagyobb lesz a feszültség, hogy nehogy 0-2-re essenek vissza.

  Ugyanakkor az is lehetséges, hogy nagyszerûen kezdenek, Mark Sanchez 2. évére nagyot fejlõdik, Shonn Greene és LaDainian Tomlinson pótolni tudják azokat a yardokat, amiket Thomas Jones szerzett 2009-ben, akinek hiánya az öltözõi hangulatra is hatással lesz. Ahelyett, hogy 3-0-ról 4-6-ra romlanának, 8-2-es kezdés is valószínû, és könnyen lehet, hogy végig bírják a tempót, nem úgy, mint 2008-ban. A tétek még így is nagyok. Bukás esetén a rajongók és a média szétszedi õket. És ha nem jutnak be a rájátszásba, azt számon fogják kérni néhány emberen.

  De kinek az állása bánná ezt? Lehet, hogy senkié, és mindenki kap még egy esélyt 2011-ben. Attól függ, mennyire rossz helyen végez a csapat. Ha nem érnek el értékelhetõ eredményt, az viszont arra kényszerítheti Woody Johnson tulajdonost, hogy dramatikus lépéseket tegyen. És a kirúgások áldozata nem Rex Ryan vezetõedzõ lenne. Egy katasztrofális szezon esetén annak az embernek kell féltenie az állásást, aki felépítette a csapatot, õ pedig Mike Tannenbaum general manager.

  Az érdem mindenképpen az övé, amiért összerakta azt a rostert, amely tavaly AFC-döntõt játszott, ennek ellenére néhány belsõ forrás kétségeit fejezte ki az offseasonben megszerzett két problémás játékossal kapcsolatban (Cromartie és Holmes). Az átfogóbb kérdés az lenne, hogy Tannenbaum rendelkezik-e valamilyen tervvel vagy filozófiával, vagy egyszerûen csak ismert neveket szerez a jegyeladások fellendítése érdekében, és megpróbálja feledtetni, hogy õ draftolta Vernon Gholston linebackert, ami hibás döntés volt.

  Nem számít, hogy mi lesz a vége, a Jets a 2010-es szezon egyik legnagyobb sztorija lesz. A csapat a csoportjában elerõtlenedett a Patriots mögött, a saját pályáján pedig a Giants mögött, így minden figyelemre szükségük van. De akkor meg kell felelniük az elvárásoknak, amit a publicitással önmaguknak teremtettek.

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások