A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
 • Polacsek 970*250
 • Praktiker 300*300
 • GREEN DERÛLÁTÓ

  Alcor 640×480

  A PFW-nek elmondta: „Ebben az üzletben ez balszerencsés. Mondhatnék bármirõl bármit, de arról nem tudok sokat nyilatkozni, hogy mi fog történni a pályán. Nézegettem a hegyeket, kíváncsi vagyok, csak kimennék és megnézném. Ez biztos: kirándulni fogok egyet a hegyekben, de a fociról nem tudok elõre beszélni.”

  Green, aki elsõ 8 szezonját a Patriots-nál töltötte, márciusban 4 éves szerzõdést írt alá, amely garantált 7 millió dollárt tartalmaz. Sokan azt várják, hogy lesz a Broncos kezdõ jobboldali end-je, Green azt mondja, a szerzõdés aláírása elõtt nem beszéltek arról, hogy mi lesz a szerepe. „Tudjuk, mit kell tennünk. Josh McDaniels edzõnek semmit nem kell papírra vetnie. Az edzõk és a csapatok váltogatják a csapatokat, de a legfõbb cél mindig a gyõzelem” – mondta Green.

  A tavalyi szezon elsõ 6 meccse után éppen ez ment nehezen a Broncosnak, amikor az utolsó 10 meccsükbõl 8-at elvesztettek és lemaradtak a rájátszásról. A csapat számára problémás lett a védõfal minõségi mélységének hiánya, és amikor megnyílt a szabadügynök-piac, agresszív módon rávetették magukat a veteránokra, hogy betömjék a lyukakat. Green mellett leigazolták a Ravens egykori DL-jét, Justin Bannan-t, és a Chargers NT-jét, Jamal Williams-et.

  Green optimista a csapat esélyeit illetõen, bízik abba, hogy a tavalyi szezon 2. felének balszerencséjébõl ki lehet mászni. Látta a Denver potenciálját, amikor a Patriots október 11-én 20-17-re kikapott tõlük. Ismeri McDaniels-t, aki a Patriots védõcsapatának segédedzõje volt 2002-ben, amikor Green újoncként New England-be került, ez is szerepet játszott abban, hogy a DE Denver mellett döntött. „Vicces, mert nyolc évvel ezelõtt nem gondoltam volna, Josh McDaniels lesz az vezetõedzõm. Ez egy áldás.”

  Green elárulta, hogy 2002-ben minden reggel be kellett jelentkeznie McDaniels-nél, és 30-45 percen keresztül futballról beszéltek. Green elmondta: „Tudásra szomjas volt, és én is. Tudásszomja volt, és pozitív hozzáállása.”

  A DE, miután 2006-ban és 2007-ben összesen 14 sacket szerzett, az utóbbi két évben csak háromig jutott, de világos, hogy McDaniels úgy gondolja, van még benne valami. A 31 éves játékossal sokoldalúság érkezik Denverbe, hiszen a Patsnél több posztot is kipróbálhatott, akárcsak az öt- és háromtechnikát. abban még nem biztos, hogy új csapata melyik poszton igényli játékát. Green megjegyezte. „Még semmi nem csináltunk, ami a futballal kapcsolatos. Csak súlyokat emelgetünk.”

  A Broncosnál jelenleg az önkéntes edzések folynak, az elsõ minicamp a Draft után kezdõdik, Green szerepe akkor valamivel jobban letisztul majd.

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások