A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Gancia 970*250
Acapella 300×30

UMENYIORA NEM SZÁMÍTHAT JÓRA

Acapella 640×480

Ha Jerry Reese general manager úgy dönt, hogy a 15 picket felhasználva egy fiatal passz-siettetõt draftol, hogy kiegészítse a Justin Tuck és Mathias Kiwanuka által alkotott DE-csoportot, Umenyiora New York határain kívül találhatja magát.

Az elemzõk abban egyetértenek, hogy az Óriásoknak középsõ linebackerre van szükségük, és a 15. helyen elérhetõ egyetlen érdemleges LB Rolando McClain lesz, aki az Alabamáról érkezik. Azonban az is lehet, hogy akkorra már elviszik, az meg nem valószínû, hogy a Giants miatta cserélgetni kezdene, hogy korábbi picket szerezzen. Mind a 7 draftjogukra vigyázni fognak.

Nem a legszembetûnõbb hiányosság, de a Giants várhatóan egy viszonlag magas pickel futót fog draftolni, C.J. Spiller RB-re biztosan rá fognak mozdulni. Brandon Jacobs és Ahmad Bradshaw is mûtéteken estek át. Jacobs bal térdében ízületi porc-sérülést javítottak meg artroszkópos módszerrel, míg Bradshaw mindkét lábába csavarokat helyeztek be, hogy stabilizálják repedt csontjait, valamint jobb bokájából csontnyúlványokat távolítottak el. Ráadásul ott van Andre Brown RB is, aki Achilles-inának szakadása miatt a teljes újoncszezonját kihagyta.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások