A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
 • Vajdapapír 970*250
 • Praktiker 300*300
 • HELYI WR-T NÉZETT A FALCONS

  Perfect Look 640*480

  Azonban vasárnap teljes erõbedobással figyelték a Georgia Tech elkapójának, Demaryius Thomasnak az edzését. Thomas Dimitroff general manager, Dave Caldwell, a toborzásért felelõs igazgató, Les Snead, az állományért felelõs igazgató, és Lionel Vital aligazgató is ott voltak. Mivel az edzés Atlantában volt, ezért a logisztika nem jelentett problémát a Falcons számára. De akkor is feltûnõ, hogy ilyen sokan, és ilyen magas pozícióban lévõ emberek nézték meg az edzést. Mivel a srác gyakorlatilag a Falcons hátsó kertjében játszott, nyilván ismerik minden mozdulatát, szóval ez egy extra házi feladat volt számukra.

  Végül is nem lenne túl nagy meglepetés, ha az Atlanta elkapót draftolna. Dimitroff elismerte, hogy a Falcons szükségbõl fog húzni, és mindenki arról beszél, hogy defensive end-re és linebackerre van szükségük. Azonban az elkapók terén sem fényes a helyzet.

  Roddy White stabil elsõszámú WR. A másik kezdõ Michael Jenkins volt, de van jobb is. Hosszútávon Thomas fejlesztést jelentene a csapatnál. Atlantában még reménykednek Harry Douglas képességeiben, de súlyos térdsérülésbõl tér vissza, és inkább a slotba illene. Ott van még Brian Finneran, de õ csak bizonyos helyzetekben villog.

  Thomas inkább Jenkins-re hasonlít. 188 cm magas és 103 kiló. Nem a leggyorsabb, de nehéz földre vinni, és elkapás után is életben tudja tartani a játékot. A tavalyi szezonban elkapásonként átlagban 25 yardot szerzett. Azonban Jenkins-szel ellentétben Thomas nem túl jó blokkoló, de megvan hozzá a mérete, hogy azzá váljon, ha megtanítják. Nem utolsó szempont – hiszen a Falcons szereti az ilyesmit – hogy Georgiában született és nevelkedett, ilyen játékosa volt az Atlantának Dunta Robinson és Keith Brooking is.

  Persze így is lehet, hogy a Falcons védõjátékost választ elõször, de ezt ne hagyjuk ki a számításból. Ne feledjük, a csapatot Matt Ryan irányító köré építik, és minden eszközt megadnak neki, ami a sikerhez szükséges.

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások