A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
 • Heszperidák 970*250
 • M-gel 300*300
 • MIHEZ KEZD A RAMS?

  Oriol 640*480

  Habár nem precedens nélküli, hogy az 1. picket úgy választják ki a Drafton, hogy még nincs szerzõdés a kezében, az viszonylag ritka, hogy az ezzel a joggal rendelkezõ csapat meg sem próbálkozik az alkuval. Némi fejtörés és belsõ információk után a következõ következtetésekre jutottunk.

  Az elsõ lehetõség, hogy végleg eldöntötték, az Oklahoma irányítóját, Sam Bradfordot választják, de elfogadták a tényt, hogy Bradfordék nem akarnak a Draft elõtt szerzõdést aláírni. Megtehetik, hiszen ha a Rams nem az irányító mellett dönt, Bradford akkor sem csúszik lejjebb a 4. helynél, és bónusszal együtt még mindig megkaphatja a legjobb szerzõdést. Szóval: ha a Rams Ndamukong Suh DT, Gerald McCoy DT, Russell Okung DT, és/vagy Jimmy Clausen kedvére való dolgokat kezd mondani, ha a Rams elõrelépéseket ér bármelyikük esetében, ha Bradford tényleg teljesen visszautasítja a tárgyalást, ha a Rams rábeszéli az egyik említett játékost, hogy fogadjon el egy olyan szerzõdést, amely a tavaly elsõszámú pick, Matthew Stafford fizetésének magasságában van, és ha ezek után mégis Bradfordra esik a választásuk, akkor olyan hírekrõl fogunk hallani, hogy a többiek közül bárkit sokkal kevesebb pénzért is megkaphattak volna, mint amennyit Bradford kér.

  És ha, tegyük fel a többiek közül valaki Pro Bowler lesz, és Bradford csúnyán megbukik, akkor az irányító kiválasztásáért felelõs emberek minden bizonnyal szedhetik a sátorfát.

  A második lehetõség, hogy a Rams egy Eli Manning stílusú pick-és-trade üzletben gondolkodik, amely feleslegessé tenné a tárgyalást bárkivel is. Ha ez a forgatókönyv, akkor a Rams már közel jár ahhoz, hogy nyélbe üssön egy üzletet egy alacsonyabb helyen draftoló csapattal. Megbeszélik, hogy amikor ez a csapat kerül sorra, a Rams majd megmondja, kit húzzanak, aztán jöhet a csere.

  A Rams profitálhat abból, hogy nyitva hagyják a lehetõségeket. A jelenlegi hozzáállásuk azt sugallja, hogy vagy máris tudják, mit fognak tenni, vagy megbénítja õket a bizonytalanság. Szerintünk inkább az elõbbi, mint az utóbbi eset áll fenn, és csütörtök éjjel Sam Bradfordot fogják elhozni. Az már a jövõ zenéje, hogy meg is tartják-e az irányítót.

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások