A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
oriol 970×550
 • Polacsek 970*250
 • Perfect look 300*300
 • BIG BEN MARAD PITTSBURGHBEN

  Vajdapapír 640*480

  Múlt héten olyan pletykák láttak napvilágot, hogy a Steelers minimum nyitott afelé, hogy megváljanak franchise-irányítójuktól. Az is felmerült, hogy a csapat a Ramsszel tárgyal, Big bent adnák az 1. körös pickért cserébe, amivel aztán ugye Sam Bradford irányítóra csapnának le.

  Pasquarelli szerint két oka is van, amiért ez nem fog megtörténni: A Steelers esélyt fog adni Roethlisbergernek, hogy bebizonyítsa, egyenesbe tudja hozni életét. Végül is könnyebb talpra állítani egy már meglévõ franchise-irányítót, mint kinevelni egy újat.

  A Steelers nem áll készen arra, hogy Dennis Dixon, harmadéves irányító kezébe adja a csapat gyeplõjét, nem számít, hogy Mike Tomlin vezetõedzõ és az edzõi gárda mennyire bírja õt.

  Egy dolog viszonylag biztosra vehetõ. Ha van alapjuk a Roethlisberger cseréjével kapcsolatos pletykáknak, akkor az üzlet gyorsan meg fog történni. Ha csütörtökig nem születik meg a csere, nehéz elképzelni, hogy a Steelers 2011/2012-es draftjogokért eladná az irányítót. Azt egyébként is nehéz elképzelni, hogy egy csapat eladja a franchise-iránítóját, de úgy megválni tõle, hogy nincs azonnali segítség helyette, az már szinte õrültség lenne.

  Egy másik dolog is említést érdemel. Egy normális szezonban nem lennének ilyin pletykák. A fizetési sapkára akkora hatással lenne egy 102 millió dolláros, 8 éves szerzõdés 3. évében járó irányító elcserélése, hogy szóba sem kerülhetne. Viszont így, hogy idén nincs fizetési sapka, a Steelersnek ezen nem kell aggódnia. Ha normális szezon lenne, Big Ben 25,2 milliós aláírási bónusza 19 milliót rögtön felemésztene a keretbõl.

  És a pénz miatt újabb ok merül fel, amiért alaptalan a pletyka. Ha a Steelers a Ramsnek adná Roethlisbergert, a St. Louis olyan irányítót kapna, akinek még 6 évig érvényes szerzõdése van, és a Pittsburgh semmit nem kapna vissza a 25 milliós kifizetett bónuszból. Ha a csere így is megtörténne, a Steelersnek újabb garantált 40-45 milliót kellene költenie Bradfordra, beleértve egy masszív aláírási bónuszt is. Egy olyan csapat esetében, amely nincs tele pénzzel, ez valószínûtlennek tûnik.

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások