A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
alcor 970×550
 • Heszperidák 970*250
 • hp300x300
 • CSAK A JÁTÉKOSOK VANNAK HÁTRA

  Köki 640*480

  A rendes éves indianapolis-i Scouting Combine-on nyilatkozva a sajtónak Pioli arról beszélt, hogy az edzõi stábban végrehajtott változtatások – leginkább a támadó koordinátor Charlie Weis és védelmi koordinátor Romeo Crennel megszerzése – sokkal jobb helyzetbe hozták a klubot.

  „Magabiztosabbnak és energikusabbnak érezzük magunkat,” mondta Pioli. „Több stabilitást érzek már most a csapaton belül. Egyelõre természetesen sokan csak Charlie-ra és Romeora koncentrálnak, de rajtuk kívül több olyan edzõnk van, aki már átesett velünk a tûzkeresztségen, és voltak további más igazolások is. Tavaly ilyenkor a stáb összerakásán dolgoztunk, ezért most csak és kizárólag a játékosokra koncentrálhatunk, ami nagyon jó.”

  Ahogy Pioli is elmondta, Weis és Crennel megszerzése mellett a Chiefs több új edzõt igazolt a szezonzáró óta, köztük Anthony Pleasanttal (védõ fal), Bernie Parlmalee-vel (tight endek) és Emmitt Thomas-szal (védõ backek). A megmaradó veteránokkal együtt – mint az LB edzõ Gary Gibbs, az OL edzõ Bill Muir és a speciális egység edzõ Steve Hoffman -, a Chiefs úgy véli, hogy fiatal és idõs edzõk megfelelõ kombinációját sikerült összeállítaniuk, akik jól fognak tudni együtt dolgozni Todd Haley-vel. Pioli hangsúlyozta, hogy milyen fontos neki és a szintén a második évét megkezdõ Haley-nek, hogy igazi vezetõ típusú edzõk kerültek a stábba. A tavalyi évvel ellentétben most rendelkeznek veterán koordinátorokkal, akik bedobhatnak extra ötleteket, aminek köszönhetõen mindannyian javulhatnak. Arról is beszélt, hogy szerinte segítséget jelent az olyan edzõk jelenléte, akik nem mindig fognak egyetérteni Haley véleményével.

  Mindenek felett Pioli úgy gondolja, hogy az új stáb által épített csapategységnek köszönhetõen a Chiefs javítani fog 4-12-es ’09-es mérlegén.

  „Az elmúlt évek alatt már megtanultam, hogy a csapategység a legfontosabb ebben a sportban” – mondta Pioli. „Az emberek általában csak az öltözõbeli légkört tartják fontosnak, de én a szorosan összekapcsolt egységek közötti összhangot is kiemelten kezelem. Mindig lesznek jó és rossz idõk. Ebben az egyszer fent egyszer lent világban, ismernünk kell azokat az embereket, akiknek döntésein a végsõ eredmények múlnak, és tudnunk kell hogyan reagálnak a szoros helyzetekben.”

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások